Tietoa meistä

Napapiirin Energia ja Vesi Oy, Neve, on lappilainen, arktisen kiertotalouden monialakonserni. Palvelemme yli 60 000 paikallista asiakastamme sekä satojatuhansia matkailijoita. Olemme läsnä jokaisessa hetkessä luomassa menestystä pohjoiseen.

Palveluihimme kuuluvat sähkönsiirto, vesihuolto, kaukolämmön tuotanto ja palvelut sekä myynti, infran palvelut, valokuituverkon rakentaminen ja palvelut, sähköisen liikenteen palvelut, digitaaliset palvelut ja kiertotalouden tuotteet.

Napapiirin Energia ja Vesi Oy on Rovaniemen kaupungin omistama yhtiö. Yhtiö toimii emoyhtiönä konsernissa, johon kuuluvat tytäryhtiöt Rovaniemen Verkko Oy, Napapiirin Vesi Oy, Napapiirin Kuituverkot Oy, Napapiirin Infra Oy, Kolarin Lämpö Oy, Savukosken Lämpö Oy sekä Ranuan Bioenergia Oy.

Konsernimme liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa. Henkilöstöömme kuuluu noin 140 ammattilaista, jotka panostavat osaamiseensa yli 700 vuosittaisen koulutuspäivän verran.

Rovaniemen energialiiketoiminnalla on takanaan yli sata merkityksellistä vuotta. Sähkönjakelutoiminta on aloitettu 1914 ja kaukolämpötoiminta 1970-luvulla.