Avoimet työpaikat

Henkilöstölupauksemme mukaisesti olemme pohjoisen alueen halutuin työpaikka - vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.

Tule meille töihin!

Verkkoinsinööri Enontekiön Sähkö Oy:n jakelualueelle

käsivarren maisemaa

Enontekiön alueella sijaitsee yli 60 % Suomen kaikista tuntureista ja kaikki yli 1000-metriset huiput. Tunnetuimmat niistä ovat Saana ja Halti Kilpisjärvellä.

Viihdytkö sinä luonnonkauniissa tunturimaisemissa? Onko sinulla työkokemusta sähkönjakeluverkoista? Kiinnostaako sinua työskentely monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa kehittyvässä työyhteisössä? Mikäli kyllä, niin voit olla uusi verkkoinsinööri Enontekiön Sähkön jakelualueelle!

Tarjoamme sinulle monialaisen työyhteisön ja mukavat työkaverit. Työpöydälläsi on Enontekiön Sähkön siirto- ja jakeluverkon suunnittelua ja rakennuttamista, osana Neven verkot-liiketoimintaa. Pääset osaksi rakennuttamishankkeiden eri vaiheita.

Onnistuaksesi työssäsi luot ja ylläpidät yhteistyöverkostoja, työotteesi on jämäkkä ja viet projektit sovitusti maaliin. Koulutustaustasi on soveltuvan alan amk-tutkinto tai vastaava.

Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Nevellä työskentelet joustavin työajoin, halutessa myös osittain etänä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Matti Hannulalta p. 040 5138727 tai Joni Hemmilältä, p. 044 560 9078

Hae pian, viimeistään 19.2.2023 mennessä!

Hae painamalla tätä kuvaketta

Viestintä- ja markkiniointiasiantuntija

viestintä- ja markkinointisuunnittelija

Viestintä- ja markkinointiasiantuntijana suunnittelet, toteutat ja kehität monialakonsernimme sisäistä ja ulkoista viestintää sekä markkinointiamme.

Tuotat sisältöjä monimediaisesti sekä tuet organisaatiomme asiantuntijoita viestinnässä. Markkinoinnin tehtävissä toimit kiinteässä yhteistyössä erityisesti myynnin kanssa ja työnantajamielikuvaan liittyvissä tehtävissä HR:n kanssa. Toimenkuvasi voi painottua osaamisprofiilisi mukaan, kuitenkin niin että osaamisen kehittämisellä tehtävät voivat muokkautua.

Toivomme sinulla olevan vahvat vuorovaikutustaidot, rohkea ote työhön, visuaalista ja graafista taitoa sekä idearikkautta. Myös into viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen, uuden oppimiseen sekä osaamisesi jakamiseen luovat hyvät edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

Tehtävää tukevan työkokemuksen lisäksi sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen sekä suullinen että kirjallinen taito, ja viestit tarvittaessa myös englanniksi.

Nevellä tarjoamme sinulle monialaisen, kehittyvän työyhteisön ja mukavat työkaverit. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Nevellä työskentelet joustavin työajoin, halutessa myös osittain etänä.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Kristian Gullsten p. 0400 674400 mieluiten 6. - 7.2.23 klo 16.30 - 18.00 ja 13.2.23 klo 16.30 - 18.00 tai HR-johtaja Seija Sarriola p. 040 7626213.

Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään 19.2.2023 mennessä

Hae painamalla tätä kuvaketta

Kesätöihin Nevelle!

Kesätöihin nevelle

Nevellä on nyt paikkoja avoinna lukuisiin mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Kesätyöntekijänä olet korvaamaton ja tasavertainen vahvistus ammattilaistemme joukossa.

Katso kaikki avoimet kesätyöpaikat ja hae 15.2.2023 mennessä.

Hae painamalla tätä kuvaketta

Avoin hakemus

Tunnetko, että osaamisesi pääsee meillä loistamaan? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella? Jätä avoin hakemus ja kerro lisää!

Hae painamalla tätä kuvaketta