Avoimet työpaikat

Henkilöstölupauksemme mukaisesti olemme pohjoisen alueen halutuin työpaikka - vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.

Tule meille töihin!


kesatyot

Kesätöihin Nevelle!

Nevellä on nyt paikkoja avoinna lukuisiin mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Kesätyöntekijänä olet korvaamaton ja tasavertainen vahvistus ammattilaistemme joukossa.

Katso kaikki avoimet kesätyöpaikat ja hae 15.2.2022 mennessä.

Hae painamalla tätä kuvaketta


Haemme Neve-konsernin kiertotalous-liiketoimintaan 

Rakennuttajaa vesihuoltohankkeisiin

Rakennuttajana toimit vesihuoltohankkeissa tilaajan roolissa, osana rakennuttajatiimiämme. Tehtäviisi kuuluu sovittujen suunnitelmien ja hankkeiden valmistelu, hankinta sekä vastuu hankkeiden etenemisestä ja kustannusseurannasta. Toivomme sinulta kokemusta vesihuoltolaitosten rakennuttamisprojekteista.

Ratkaiset haasteelliset ja laaja-alaiset tehtävät ja mahdolliset ongelmat itsenäisesti. Luot ja ylläpidät luontevasti yhteistyöverkostoja ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvat. Omaksut erilaisten ict-järjestelmien käytön sujuvasti. Työotteeltasi olet jämäkkä ja yhteistyöhakuinen. 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyyttä vesihuoltolaitosten rakenteiden laatuvaatimuksiin, alan lainsäädäntöön, julkisiin hankintoihin ja rakentamisen turvallisuusasioihin. 

Napapiirin Energia ja Vesi on rohkeasti toimintaansa uudistava lappilainen monialakonserni. Panostamme työturvallisuuteen ja tuemme työntekijän hyvinvointia monin tavoin. Työpaikkasi on kehittyvässä ja kansainvälisessä arktisessa pääkaupungissa, luonnon, hyvien palveluiden ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien keskellä.

Lisätietoja antaa Jarkko Virta p. 040 5187282 ja Ari Aspegrén 0400 748520

Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään 31.1.2022 mennessä.

Hae painamalla tätä kuvaketta


Etsimme energiantuotantoon

Sähköautomaatioasentajaa

Energiantuotannon sähköautomaatioasentajana työskentelet lämmön ja sähkön tuotannon sähköautomaatioasennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotehtävissä ja tarvittaessa osallistut vikojen korjauksiin.  Myöhemmin voit toimia myös käytön vuorotyöntekijöiden vuorottajana.

Toivomme sinulta perustuntemusta sähkön ja lämmön tuotannon tai muun prosessiteollisuuden prosesseista. Sähkökäyttöjen ja mittaustekniikan tuntemus ovat eduksesi. 

Toimit hyvässä yhteistyössä, kehittävällä työotteella ja joustavasti, myös paineen alaisena. Vastuullisuus ja tehtävien loppuunsaattaminen ovat sinulle luontaisia.

Sinulla on vähintään sähköasentajan perustutkinto sekä B-ajokortti.

Konsernimme monipuoliset työtehtävät antavat sinulle hienon mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen. Arvostamme suuresti työturvallisuutta, joten käytössäsi ovat laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Työpaikkasi on kehittyvässä ja kansainvälisessä arktisessa pääkaupungissa, luonnon, hyvien palveluiden ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien keskellä.

Kysy lisää Erkki Pietilältä p. 040 8283957

Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään 31.1.2022 mennessä. 

Hae painamalla tätä kuvaketta


Sähköverkkojen päällikkö

Kehityspäällikkö, sähköverkot

Kiinnostaako sinua sähkön siirtoliiketoiminnan strateginen suunnittelu, yleissuunnittelu sekä tuotteiden kehittäminen? Tunnetko sähköverkkoliiketoiminnan regulaatio- ja valvontamallin? Oletko työotteeltasi pitkäjänteinen, systemaattinen ja kokonaisuuksia hahmottava? Voisit olla etsimämme tekijä!

Kehityspäällikkönä toimit aktiivisesti rakennuttamisen, kunnossapidon, käytön ja tuotehallinnan prosessien rajapinnassa sekä vastaat sähköverkon investointien priorisoinnista.

Sinulla on vahva työkokemus toimialalta ja koulutukseltasi olet soveltuvan alan DI tai amk-insinööri.

Nevellä tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän huipputiimiläisten joukossa ja pohjoisen alueen vetovoimaisessa ympäristössä. Tule rakentamaan menestystä pohjoiseen!

Kysy lisää Matti Hannulalta p. 040 5138727 tai Joni Hemmilältä, p 044 5609078

Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään 13.2.2022.

hae nyt


rakennuttaja, sähköverkot

Rakennuttaja, sähköverkot

Onko sinulle kertynyt kokemusta sähkönjakelun rakennuttamisprojektien parista? Ratkaisetko vaativatkin ongelmat itsenäisesti ja vietkö projektit aikataulussaan maaliin? Oletko oma-aloitteinen yhteistyöverkostojen luomisessa ja ylläpitämisessä sekä luonteva mutta jämäkkä vuorovaikutuksessa? Tässä voisi olla tehtävä sinulle!

Vastaat tilaajan roolissa rakennuttamishankkeista, osana sähköverkon tiimiämme. Saat osallistua rakennuttamishankkeiden eri vaiheisiin, hankintojen kilpailuttamisesta suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden valintaan, sopimusten laadinnasta käytännön toteutusvaiheeseen ja kustannusseurantaan.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä perehtyneisyyttä sähkönjakeluverkon laatuvaatimuksiin, lainsäädäntöön, julkisiin hankintoihin ja turvallisuusasioihin.

Nevellä tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän huipputiimiläisten joukossa ja pohjoisen alueen vetovoimaisessa ympäristössä. Tule rakentamaan menestystä pohjoiseen!

Kysy lisää Matti Hannulalta p. 040 5138727 tai Joni Hemmilältä, p 044 5609078

Lähetä hakemuksesi pian, viimeistään 13.2.2022.

hae nyt


Avoin hakemus

Tunnetko, että osaamisesi pääsee meillä loistamaan? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella? Jätä avoin hakemus ja kerro lisää!

Hae painamalla tätä kuvaketta