Avoimet työpaikat

Henkilöstölupauksemme mukaisesti olemme pohjoisen alueen halutuin työpaikka - vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.

Tule meille töihin!

Verkkoinsinööri Enontekiön sähkön alueelle

Verkkoinsinööri

Enontekiön alueella sijaitsee yli 60 % Suomen kaikista tuntureista ja kaikki yli 1000-metriset huiput. Tunnetuimmat niistä ovat Saana ja Halti Kilpisjärvellä.

Viihdytkö sinä luonnonkauniissa tunturimaisemissa? Onko sinulla työkokemusta sähkönjakeluverkoista? Kiinnostaako sinua työskentely monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa kehittyvässä työyhteisössä? Mikäli kyllä, niin voit olla uusi verkkoinsinööri Enontekiön Sähkön jakelualueelle!

Tarjoamme sinulle monialaisen työyhteisön ja mukavat työkaverit. Työpöydälläsi on Enontekiön Sähkön siirto- ja jakeluverkon suunnittelua ja rakennuttamista, osana Neven verkot-liiketoimintaa. Pääset osaksi rakennuttamishankkeiden eri vaiheita.

Onnistuaksesi työssäsi luot ja ylläpidät yhteistyöverkostoja, työotteesi on jämäkkä ja viet projektit sovitusti maaliin. Koulutustaustasi on soveltuvan alan amk-tutkinto tai vastaava.

Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Nevellä työskentelet joustavin työajoin, halutessa myös osittain etänä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Matti Hannulalta p. 040 5138727 tai Joni Hemmilältä, p. 044 560 9078

Hae pian, viimeistään 18.12.2022 mennessä

Hae painamalla tätä kuvaketta

Hitsaustaitoinen LV-asentaja

Onko puikko- ja tig-hitsaaminen sinulla hallussa? Kiinnostaako sinua myös muut metalli- ja vesihuollon työt, esimerkiksi kaivoissa työskentely? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla Napapiirin Infran vesihuoltolaitosten uusi hitsaustaitoinen asentaja!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan. Infralla pääset ammattitaitoiseen ja reiluun työyhteisöön. Työkohteet ovat Rovaniemen seudulla, uudis- ja saneerauskohteissa.

Sinulla on toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja täsmällinen ote työntekoon ja työskentelet aina turvallisuus edellä. Suoriutuaksesi tehtävistä tarvitset aiempaa kokemusta sekä mielellään ymmärrystä alasta. Soveltuva koulutus voisi olla LV-alalta. Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti ja tulityö-, ensiapu- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksi.

Työpäällikkö Juha-Pekka Peuranen p. 040 1217273 vastaa mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiisi.

Mikäli koet pärjääväsi tässä työssä ja olevasi oikea henkilö, tartu mahdollisuuteen

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 4.12.2022

Hae painamalla tätä kuvaketta

Avoin hakemus

Tunnetko, että osaamisesi pääsee meillä loistamaan? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella? Jätä avoin hakemus ja kerro lisää!

Hae painamalla tätä kuvaketta