Avoimet työpaikat

Me Nevellä olemme vahvalla kasvun ja kehityksen tiellä. Haluatko sinä olla osa tätä menestystarinaa? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella?

Henkilöstölupauksemme mukaisesti olemme pohjoisen alueen halutuin työpaikka - vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.

Tule meille töihin!

ESQ-asiantuntija

esq asiantuntija työssään

Neve vahvistaa ESQ-asiantuntijuuttaan. ESQ-yksikkö vastaa Neve-konsernin ympäristö-, turvallisuus- ja laatujohtamisesta. Haemme osaajaa määräaikaiseen toimeen.

ESQ-asiantuntijana työpäiväsi koostuvat pääasiassa puhtaan-  ja jätevedenkäsittelyn ympäristö-, turvallisuus- ja laatuasioista, kuten raportoinneista, näytteenottojen koordinoinnista, analyysitulosten seurannasta ja riskinarvioinneista. Lisäksi pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen ja johtamisjärjestelmien ylläpitoon sekä muihin ESQ-yksikön tehtäviin.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos tunnistat itsessäsi määrätietoisuutta, aktiivista ja innovatiivista asennetta sekä luontaisia vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.  Pidät sekä projektiluonteisesta että rutiineja sisältävästä työskentelystä. Hyvät valmiudet tehtävässä menestymisellesi antavat kokemus vesihuollon toimialalta, analyysitulosten seurannasta ja raportoinnista sekä soveltuva korkeakoulututkinto tekniikan tai luonnontieteen alalta. Ympäristöjuridiikan tuntemus luetaan eduksesi. 

Meillä on tarjota monialainen ja kehittämismyönteinen työyhteisö sekä haastavia ja innostavia työtehtäviä joustavilla työjärjestelyillä. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 1.4. - 31.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa ESQ-päällikkö Katja Pääskylä, p. 040 846 0947.

Lue lisää ja hae tästä viimeistään 17.3.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Avoin hakemus

Tunnetko, että osaamisesi pääsee meillä loistamaan? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella? Jätä avoin hakemus ja kerro lisää!

Keittiön vesihana ja sähkölinja auringonkajossa