Avoimet työpaikat

Me Nevellä olemme vahvalla kasvun ja kehityksen tiellä. Haluatko sinä olla osa tätä menestystarinaa? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella?

Tule meille töihin!


Sähköverkon suunnittelija

Haemme Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n tytäryhtiön Rovaniemen Verkko Oy:n sähköverkon suunnitteluun jakeluverkkotoiminnan säädösten ja määräysten mukaisuuden tuntevaa suunnittelijaa.

Vastuullasi on teknisen suunnittelun lisäksi liittymäsuunnittelu ja siihen sisältyvä tekninen asiakaspalvelu loppuasiakkaalle. Monipuoliset suunnittelutehtävät niin maasto- kuin teknisessä suunnittelussa, ulkopuolisten suunnittelijoiden ohjaaminen sekä rakentamisen aikainen työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi kuuluvat työpäivääsi.

Hyvät valmiudet tehtävässä menestymisellesi antavat monipuolinen työkokemus toimialalta ja sähkövoimatekniikan insinööritutkinto. Olet oikea henkilö tehtävään, jos tunnistat itsessäsi systemaattisuutta, paineensietokykyä, pitkäjänteisyyttä ja tiimitaitoja.

Tarjoamme monialaisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä haastavia ja innostavia työtehtäviä joustavilla työjärjestelyillä. Kollegoiden kanssa yhteistyössä pääset luomaan menestystä pohjoiseen!

Kysy lisää verkkopäällikkö Mika Kovalalta 040 167 8030 tai rakennuttamispäällikkö Matias Heikkilältä 040 180 0767

Jätä hakemuksesi 6.12.2020 mennessä tästä

Työpäällikkö vesi- ja jätevesilaitoksille

Työpäällikön vastuulla on Napapiirin Vesi Oy:n toimialueella puhdas- ja jätevesilaitosten käynnissä- ja kunnossapitotehtävät, viankorjaukset, ennakkohuollot ja niiden kehittäminen.

Tehtäviäsi toteutat ennakkosuunnitteluohjelman mukaisesti toimien samalla vesihuoltoasentajien esimiehenä. Osallistut myös investointiprojektien toteutukseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi sisältyy myös talouden seurantaa ja budjetointia.

Olet vastuullinen, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja yhteistyöhakuinen tiimipelaaja. Kykenet pitkäjänteiseen työhön, ihmisten johtaminen on sinulle luontaista etkä hätkähdä ongelmallisissa tilanteissakaan.

Sinulla on soveltuva insinöörin tutkinto ja kokemusta mielellään vesihuoltoalalta. Erityisesti arvostamme kokemusta mekaanisen ja/tai sähköautomaation kunnossapidon prosesseista. Tehtäviesi hoitamiseen tarvitset B-ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Napapiirin Infra Oy:n yksikön päällikkö Henry Killström p. 040 758 7696.

Jätä hakemuksesi 6.12.2020 mennessä tästä

Napapiirin Energia ja Vesi on rohkeasti toimintaansa uudistava lappilainen monialakonserni. Panostamme työturvallisuuteen, tuemme työntekijöiden hyvinvointia ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Avoin hakemus

Tunnetko, että osaamisesi pääsee meillä loistamaan? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella? Jätä avoin hakemus ja kerro lisää!

Keittiön vesihana ja sähkölinja auringonkajossa