Avoimet työpaikat

Henkilöstölupauksemme mukaisesti olemme pohjoisen alueen halutuin työpaikka - vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.


Tule meille töihin!

Sähköautomaatiopäällikkö energiantuotantoon

Energiantuotanto on tärkeässä roolissa arktisella alueella ja haluamme panostaa sen kehittämiseen. Tule tekemään energiakäännettä kohti hiilineutraalia energiantuotantoa kanssamme!

Sähköautomaatiopäällikkönä vastuullasi on energiantuotannon sähkö- ja automaatiolaitteiden käynnissäpito. Toimit sähköautomaatiotiimin esimiehenä ja osallistut toiminnan kehittämiseen muun tuotanto-organisaation kanssa. Lisäksi pääset osallistumaan tuotantolaitosten kehitys- ja uudisinvestointiprojekteihin. Sinulla on S1-pätevyys, tai se on hankittavissa ja valmius toimia sähkökäytön johtajana.

Toivomme sinulta kokemusta suunnittelun tai käynnissäpidon tehtävistä esimerkiksi energia-, metsä-, kemia- tai prosessiteollisuuden alalta. Automaatiojärjestelmien tuntemus luetaan eduksesi. Koulutuksesi on soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.

Työotteesi on tavoitteellinen ja sitoutunut ja toimit rakentavassa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Esimieskokemus ja kyky selviytyä paineisissa tilanteissa auttavat tehtävässä menestymistä.

Kysy lisää tuotantojohtaja Jukka Partaselta, p. 050 3257320

Täytä hakemus palkkatoiveineen 26.9. mennessä.

Sähköautomaatioinsinööri vesihuoltolaitoksille

Vesihuollon toimintavarmuus on jokapäiväisen elämän sujuvuuden kannalta erittäin tärkeää. Tule osaltasi varmistamaan Rovaniemen seudun vesihuollon toimivuutta!

Sähköautomaatioinsinöörinä tehtäviisi kuuluu puhtaan veden ja jäteveden käsittelyyn ja tuotantoprosesseihin liittyvät sähköautomaatiotoiminnot ja niiden kehittäminen. Osallistut tarvittaessa myös puhtaan veden tuotannon ja jäteveden käsittelyn korvaus-, kehitys- ja laajentamisinvestointeihin. 

Sinulla on sähkö- ja/tai automaatioalan korkeakoulututkinto. Tehtävässä suoriutumistasi edesauttaa kokemus sähköautomaation kunnossapidosta ja automaatiojärjestelmistä, logiikoiden ohjelmointiosaaminen sekä kokemus sähkösuunnitteluohjelmistoista ja tieto- ja radioliikenneverkoista.

Toimintasi on tavoitteellista, vastuullista, oma-aloitteista ja kustannustehokasta. Yhteistyötaitosi sidosryhmien kesken on erinomaiset.

Kysy lisää kiertotalouden liiketoimintajohtaja Jarkko Virralta p. 040 5187282

Täytä hakemus palkkatoiveineen 26.9. mennessä.

Controller talousyksikköömme

Oletko liiketoimintalähtöinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja? Ongelmanratkaisusi ovat analyyttisiä ja työotteesi on tarkka ja aikatauluissapysyvä. 

Osaat analysoida suuriakin määriä taloudellista dataa ja löydät datasta keskeiset tekijät päätöksenteon tueksi. Erinomaiset Excel-taidot, kokemus BI-työkaluista sekä ERP-hankekehityksestä edesauttavat tehtävässä menestymistä. Haluat aktiivisesti kehittää vastuualueesi toimintaa ja tuot rohkeasti esille näkemyksesi. 

Päätehtäviisi kuuluu

 • osallistuminen talousprosessien kehittämiseen
 • osallistuminen taloushallinnon järjestelmäympäristön kehittämiseen. (ERP- sekä raportointijärjestelmät)   
 • taloudellisten ja operatiivisten lukujen sekä tarvittavien analyysien tuottaminen talouden raportointiaikataulujen mukaisesti
 • käyttöomaisuuden- ja investointiprosessin hallinta ja kehittäminen
 • kuukausiraportointi, budjetointi ja ennusteiden laadinta, ennusteprosessin ja -työkalujen kehittäminen

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä, prosesseista sekä järjestelmistä. 

Tarjoamme monialaisen ja kehittyvän työyhteisön sekä haastavia ja monipuolisia työtehtäviä joustavin työjärjestelyin. Arvostamme osaamistasi ja tuemme ammatillisen kehittymisen polkuja. 

Kiinnostuitko? Kysy lisää talousjohtaja Jouni Iivarilta p. 050 3564918

Täytä hakemus palkkatoiveineen 11.9.2021 mennessä

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Verkkoinsinööri sähköjakeluverkostolle

Oletko vastuullinen, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta?

Verkkoinsinöörinä työpöydälläsi on Enontekiön Sähkö Oy:n omaisuudenhallintaa, siirto ja jakeluverkon suunnittelua ja rakennuttamista osana Neven verkot-liiketoimintaa. Osallistut rakennuttamishankkeiden eri vaiheisiin sekä käytännön toteutusvaiheessa rakennuttamiseen.

Sinulla on soveltuva sähkövoimatekniikan tutkinto. Lisäksi toivomme muutaman vuoden työkokemusta sähkönjakeluverkko- tai energia-alalta. Sähköpätevyys 1 tai 2 luemme eduksi.

Työpäiväsi koostuu

 • sähkönjakeluverkon ja liittymien rakennuttamisesta
 • sähköasemien rakennuttamisesta
 • mittaroinneista
 • sähkönjakeluverkon suunnittelusta
 • valvonnasta ja turvallisuuskoordinaattorina toimimisesta
 • teknisestä asiakaspalvelusta

Luot ja ylläpidät yhteistyöverkostoja, työotteesi on jämäkkä, teet johdonmukaisia päätöksiä ja viet projektit sovitusti maaliin. Hallitset tarvittavia ict-ohjelmia. Työssä onnistuminen vaatii sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiämme.

Tarjoamme monialaisen ja kehittyvän työyhteisön sekä haastavia ja monipuolisia työtehtäviä joustavin työjärjestelyin. Arvostamme osaamistasi ja tuemme ammatillisen kehittymisen polkuja.

Kiinnostuitko? Kysy lisää verkkojohtaja Joni Hemmilältä, p. 044 560 9078

Täytä hakemus palkkatoiveineen 11.9.2021 mennessä

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Avoin hakemus

Tunnetko, että osaamisesi pääsee meillä loistamaan? Tahdotko näyttää osaamisesi ja kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi sekä ansaita kannuksesi muiden huippuosaajiemme tuella? Jätä avoin hakemus ja kerro lisää!

Sähköautomaatioinsinööri työssään