Uutiset

21.6.2022

Kerro meille, mitä kaipaat sivustoltamme ja mikä on sinulle tärkeää hyvin toimivissa nettisivuissa. Sivuillamme pompahtaa kysely, johon vastaamalla osallistut 50 €:n arvoisen Likiliike -lahjakortin arvontaan

15.6.2022

Linjojen käyttöönottoa valmistellaan huuhteluilla ja näytteenotolla. Liikennejärjestelyt palautuvat hiljalleen normaaliksi.

15.6.2022

Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n rakentaa kaukolämpöverkkoa Ylläksellä Lännentien alueella. Kaukolämpöverkon rakennustyöt alkavat viikolla 24 maarakennustöillä ja työkohde valmistuu kesäkuun aikana

14.6.2022

Alueella liikkumista on rajoitettu ja alueella liikkuvia pyydetään varomaan työkoneita ja suoja-aitoja.

13.6.2022

Valtakadun rakennustyöt ovat käynnistyneet ja kaivuutyöt ovat edenneet Valtakatu, Pekankatu, Aallonkatu risteysalueelle.

16.6.2022

Kaukolämmön päästölaskuri kertoo tarkasti käyttäjän asuinpaikkakunnan mukaiset, kaukolämmön tuotannon todelliset päästöt. Laskuri on tuotettu yhteistyössä Paikallisvoima Ry:n kanssa.

10.6.2022

Kaivut ovat edenneet suunnitellusti. Uusia työmaita avataan vielä ennen juhannusta.

3.6.2022

Napapiirin Energia ja Vesi Oy perusparantaa kaukolämpöverkon runkolinjaa Porokadun alueella Vuonelontien ja Lapin keskussairaalan välisellä alueella. Työt liittyy monivuotiseen hankkeeseen, jossa kaukolämpöverkkoja on uusittu keskustan ja Kiirunan alueilla. Verkoston uusimisella lisätään toimitusvarmuutta asiakkaille sekä verkoston kapasiteettiä.

2.6.2022

Napapiirin Energia ja Vesi Oy rakentaa kaukolämpöverkkoja Nivavaaran ala-asteen alueella. Työt käynnistyvät maarakennustöillä kesäkuun alussa ja työkohde valmistuu heinäkuun aikana.

27.5.2022

Suomalaisten kaupunkienergiayhtiöiden yhteisen tutkimushankkeen ensimmäisessä vaiheessa oli tarkoitus porata noin kolmen kilometrin syvyinen geolämpökaivo. Myös Neve on mukana hankkeessa, sillä Rovaniemen seudun maaperän on todettu olevan otollista geolämmön hyödyntämiseksi.