Uutiset

3.4.2020

Napapiirin Energia ja Vesi haluaa auttaa asiakkaitaan koronaepidemian aikana joustamalla laskujen maksuajoissa. Kuluttaja- sekä yritysasiakkaiden on mahdollista hakea asiakaskohtaista maksuajan pidennystä vesi-, sähkönsiirto-, laajakaista- ja kaukolämpölaskuilleen.

27.3.2020

Niskanperä-Imari alueella epäillään vesijohtovuotoa ja kansalaisilta kaivataan havaintoja. MIkäli havaitset sulavesipaikkoja normaalista poikkeavissa paikoissa, niin ilmoitattehan siitä meille. Luvassa palkkio!

27.3.2020

Eerola-Yhtiöt Oy jatkaa Napapiirin Vesi Oy:n jäte- ja hulevesiviemäreiden, sekä jätevedenpumppaamoiden puhdistustöiden ja viemäreiden TV-kuvauspalveluiden sopimuskumppanina.

25.3.2020

Moottorikelkkailu johdonrakennustyömaalla väli Alakorkalo / Teollisuustie – Valajaskosken voimalaitos on ehdottomasti kielletty. Tästä huolimatta uusia kelkan jälkiä esiintyy alueella jatkuvasti. Kelkkailu alueella on suuri turvallisuusriski.

25.3.2020

KVL-Tekniikka jatkaa Neven kaukolämpöverkon ja erillislämpökeskusten kunnossapitokumppanina 1.5.2020-30.4.2023. Napapiirin Energia ja Vesi Oy on allekirjoittanut kolmen vuoden optiosopimuksen KVL-Tekniikan kanssa kaukolämpöverkon ja erillislämpökeskusten kunnossapidosta.

24.3.2020

Osa maksullisten kanavapakettien urheilutarjonnasta on tauolla maailmanlaajuisen koronavirusepidemian vuoksi. Urheilutarjontaa täydennetään nyt elokuvilla ja sarjoilla. Lisäksi hinnoitteluun tulee muutoksia poikkeustilanteen ajaksi.

17.3.2020

Sähköinen palvelu toimii normaalisti ja useissa kanavissa, vaikka myyntipisteemme on toistaiseksi suljettu. Asiakas voi siirtää sovitun asennuskäynnin myöhempään ajankohtaan ja jokaisella sovitulla asiakaskäynnillämme panostamme erityisen hyvin hygieniaan.

16.3.2020

Sähkön, lämmön ja veden tuotanto sekä jakelu kuuluvat yhteiskunnan perustoimintoihin, jotka on turvattava myös epidemian aikana. Tuotannossa ja jakelussa merkittävämpänä uhkana on niistä vastaavan henkilökunnan laajamittainen sairastuminen. Napapiirin Energia ja Vesi Oy varautuu koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan kiinnittämällä erityistä huomiota henkilöstönsä terveyteen.

12.3.2020

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan paikalliseen kiertotalouteen ja kiertotalouden tuotteisiin.

28.2.2020

Mikäli asut kartoitettavalla alueella, pääset nyt vaikuttamaan valokuituverkon rakentamiseen. Ilmoita kiinnostuksesi meille 31.3.2020 mennessä.