Uutiset

8.4.2019

Yhtiökokous vahvisti Napapiirin Energia ja Vesi -konsernin tilinpäätöksen vuodelta 2018. Konsernin hyvän taloudellisen tuloksen taustalla oli operatiivisen toiminnan tehostaminen ja sähkön tuotannon tukkusähkön hinnan nousu pohjoismaisessa sähköpörssissä.

31.3.2019

Rovaniemen Verkko Oy on luopunut sähkönsiirrosta ja sähköverkon ylläpidosta Rovaniemen kaupungin alueella. Jokainen asiakas on tästä aamusta lähtien voinut toimittaa sähkönsä parhaaksi katsomallaan tavalla.

21.3.2019

Nivavaaran vesisäiliön toimintahäiriön korjaaminen on pitkittynyt. Vedenpaineet alueella ovat matalat. Paine verkostoon saadaan normaaliksi tämän päivän aikana, arviolta noin klo 16. Vesisäiliön pumppujen keskusyksikkö on hajonnut ja uuden asentaminen on meneillään. Häiriöitä vedenjakelussa ilmenee lentokentän alueella, Napapiirillä ja Myllymäentien itäpuolella. (Aika-arvio päivitetty klo 13.37) (Päivitetty aika-arvio 3.4. klo 12.46)

7.3.2019

Rakenna Koti Kanssamme on 20.3. klo 16-20 Sampokeskuksessa järjestettävä Arctic Design Weekin keskiviikkokarnevaalin tapahtuma. Se tarjoaa paikallisia ratkaisuja rakentajalle, remontoijalle tai omasta kodista haaveilevalle.

27.2.2019

Nevelle työturvallisuus on yksi tärkeimpiä vaalittavia asioita. Tavoitteenamme on tapaturmaton työpaikka. Tärkeässä roolissa tämän tavoitteen saavuttamisessa ovat työntekijämme, jotka monin keinoin edistävät työturvallisuutta.

1.2.2019

Napapiirin Energia ja Vesi Oy sekä Ecolan Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen tuhkalannoitteen myynnistä ja markkinoinnista. Päätuotteena on Suosiolan voimalaitoksen tuhkasta valmistettava luonnonmukainen tuhkalannoite. Yhtiöt jatkavat tuotekehitystä nyt yhdessä.

29.1.2019

Meillä on kova tarve osaavalle ja oppimaan valmiille kausityöntekijälle monella alalla. Kausityöntekijänä olet korvaamaton ja tasavertainen lisä ammattilaistemme rivistössä.

7.3.2018

Napapiirin Energia ja Vesi -konserniin kuuluva Rovaniemen Verkko Oy laskee sähkön siirtohintaa keskimäärin 10% vuoden 2019 alusta. Myöskään joulukuun siirtomaksun perusmaksua ei peritä. Asiakkaalta nämä muutokset eivät vaadi toimenpiteitä.