Uutiset

19.10.2020

Valikoidut HD-kanavat vapaassa katselussa tulevan viikonlopun 23.-25.10.2020 ajan. Valioliigaa, bundesliigaa sekä KHL-otteluita ilmaiskatselussa. Lisäksi kiehtovia dokumentteja sekä luonto-ohjelmia.

9.10.2020

Sähköinen liikenne jatkaa kiihtyvää kasvuaan Lapissa muun Suomen tavoin. Vaikka polttomoottoriautojen myynti on notkahtanut, on sähköautojen ja lataushybridien myynti kasvanut.

2.10.2020

Asunto-osakeyhtiö Rovaportin hallituksen puheenjohtaja Taru Lehto on tyytyväinen Neven valokuituun. Hänen kokemuksensa mukaan Neven valokuitu on taloyhtiön kannalta kokonaisvaltaisesti kannattava ratkaisu.

1.10.2020

Napapiirin Infran työntekijät voivat olla ylpeitä työmpäristönsä turvallisuudesta. Syyskuussa tuli nimittäin täyteen kokonainen vuosi ilman yhtäkään työtapaturmaa. Hyvä tulos ei ole sattumaa, vaan pitkäjänteisen ja määrätietoisen työturvallisuuden parantamiseen tähtäävän työn tulos. Tähän työhön on osallistunut koko Napapiirin Infran henkilöstö.

28.9.2020

Suosiolan voimalaitoksen lämmön ja sähkön tuotanto on jo teknisesti riippumaton turpeesta. Elokuusta lokakuun loppuun Suosiola toimii sataprosenttisesti biopolttoaineella. Turvetta käytetään korkeintaan pieniä määriä testitarkoituksessa. Turpeella on kuitenkin yhä tärkeä rooli polttoaineena.

14.9.2020

Kaukolämpö on yksi uusiutuvia energianlähteitä hyödyntävistä lämmitysmuodoista, jolla voit korvata öljylämmityksen kokonaan. Vakituisessa asumiskäytössä oleviin omakoti- ja paritaloihin on haettavana valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja sen korvaamiseen.

31.8.2020

Elokuun alussa Rovaniemen kaupungin pohjoispuolelle annettiin laaja käyttöveden keittokehotus vesinäytteissä ilmenneiden bakteerien vuoksi. Neve on selvittänyt tapauksen jälkeen syytä bakteerien ilmenemiseen.

25.8.2020

Napapiirin Energia ja Vesi Oy on maaliskuusta lähtien vastannut koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan kiinnittämällä erityistä huomiota henkilöstönsä terveyteen sekä korostanut hygienian tärkeyttä kaikessa toiminnassaan.

20.8.2020

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on tutkinut keväästä saakka koronaviruksen esiintyvyyttä useiden Suomen kaupunkien, myös Rovaniemen jätevedessä. Rovaniemen jätevedestä ei kesän aikana ole löytynyt viitteitä koronaviruksesta.

7.8.2020

Olemme saaneet Napapiirin, Olkkajärven, Nivavaaran, Syväsenvaaran, Norvajärven ja Poikajärven alueelle 6.8. annettuun juomaveden keittokehotukseen liittyen useita kysymyksiä asiakkailta. Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.