Neve Oy saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee seuraavia sivustoja

Saavutettavuusseloste on laadittu 16.12.2020 (päivitetty 02.02.2023). Sivustojamme koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Vaatimustenmukaisuus

Verkkosivustot vastaavat osin Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoa A. Neven digitaalisia palveluita kehitettäessä kaikki uudet ominaisuudet tehdään saavutettaviksi. Verkkosivuiltamme löytyy Saavutettavat sivut -osio, jonne kokoamme tietoa palveluistamme saavutettavassa muodossa. 

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivustot sisältävät liitetiedostoja (pdf, doc) ja sähköisiä lomakkeita, joista kaikki eivät ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja on osa ennen 23.9.2018 laadituista tiedostoista, jotka eivät kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin. Verkkosivuillamme on videoita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020. Näissä videoissa ei ole tekstitystä. Videoita käytetään Youtube- upotuksina. Joidenkin linkkien nimet eivät ole tarpeeksi kuvaavia ja joiltakin kuvalinkeiltä voi puuttua tekstivastine. Verkkosivuillamme olevat linkit avautuvat uuteen ikkunaan eikä tästä ole aina mainittu linkin yhteydessä. 

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja otamme saavutettavuusvaatimukset huomioon kun kehitämme palveluita. Päivitämme tätä selostetta sitä mukaan, kun korjaamme virheitä sivustolla. Verkkosivualustamme vaihtuu vuosien 2022-2023 aikana vastaamaan paremmin saavutettavuusvaatimuksia. 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme asian korjaamiseksi. 

Voit antaa meille palautetta:


Saavutettavuuskantelu ja saavutettavuusselvityspyyntö

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.


Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
• puh. 0295 016 000 (vaihde)